Over praktijk NUR waar de mens centraal staat

Praktijk NUR heeft zich bekwaamd in een aantal methoden en werkvormen, waardoor er een totaal behandeling kan worden gegeven. Er is een breed scala aan klachten, zoals bijvoorbeeld spierklachten, gewrichtsproblemen, voedingsvraagstukken, lymfe-afvoer en pijnklachten die praktijk NUR prima kan behandelen. Maar ook “vagere” klachten als “ik ben zo moe” of “ik voel me niet lekker” kunnen na een uitgebreide anamnese leiden tot onverwachte bewustwordingen.

Nuran

Praktijk NUR heeft een ruime ervaring in het begeleiden van cliënten met hun hulpvraag, waarbij ze zich gespecialiseerd heeft in kort durende begeleiding van gemotiveerde cliënten.

Praktijk NUR is ruim opgezet, heeft een eigen ingang, toilet, garderobe, praktijkruimte en parkeerplaatsen voor de deur. Via de tweede (nood)uitgang is ook voor mindervaliden in rolstoel de praktijk prima bereikbaar.                                                                              

Gelegen aan een zeer rustig stadspark met veel bomen en vogels heeft het terras van praktijk NUR een haast bosrijk karakter aan de rand van de stad.

praktijk NUR

Een aangename sfeer met prettige geuren is een belangrijk onderdeel van Praktijk NUR,
De behandelingen worden met het beste materiaal uitgevoerd zoals natuurlijk zijdepapier bij Breuss massage, zgn. Ottomaanse lakens voor de massage tafel, meerdere speciale soorten massage-olie, elektrische massagetafel, HHP massagematras, gefilterd water en speciale soorten thee.
Na een grondige anamnese, wordt een behandelplan gemaakt en met u besproken, waarna de behandeling kan starten. U kunt vooraf uw het intake formulier opsturen en/of een afspraak maken via de contactpagina.                                                                               

Bij twijfel over uw (fysieke) gesteldheid zal u altijd het advies krijgen eerst uw huisarts/specialist te waarschuwen.

Praktijk NUR voert geen behandelingen uit die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid, ook al zijn alle behandelingen (bijna) pijnloos.  

Voor praktijk NUR is hygiëne erg belangrijk, er wordt alleen met schone materialen gewerkt in een frisse en aantrekkelijk omgeving. Van u wordt ook hygiëne verwacht.

De afspraken worden qua tijd ruim gepland, niet alleen omdat u centraal staat en alle tijd krijgt die nodig is maar ook omdat Praktijk NUR maximaal twee afspraken per dagdeel maakt.